Держспоживслужба перевірить дотримання карантинних вимог у школах та дитсадках

фото іл

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області спільно з підрозділами Національної поліції забезпечать проведення щоденного моніторингу підконтрольних об’єктів, з метою контролю за дотриманням протиепідемічних та карантинних вимог.

В Івано-Франківській області відновили роботу дитячі садки, розпочалось навчання в школах та закладах профтехосвіти. Держспоживслужба перевірить дотримання протиепідемічних вимог в ході навчального процесу.

«Продовжуємо закликати суб’єктів господарювання, жителів та гостей Прикарпаття дотримуватись карантинних вимог та протиепідемічних норм: носіть маски у громадських місцях, мийте з милом та дезінфікуйте руки, дотримуйтесь соціальної дистанції та уникайте масових скупчень. Адже дотримання простих правил, які вже стали частиною життя, знижують ризики захворювання на COVID-19. Тож бережіть своє здоров’я та здоров’я ваших близьких», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 18 вересня 2020 року Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своєму засіданні встановила нове епідемічне зонування в Україні, котре почало діяти з 21 вересня на найближчі 14 днів.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.