В Івано-Франківську п’яний водій фури скоїв ДТП

15 вересня близько 18:00 год працівники наряду реагування Управління поліції охорони в Івано-Франківській області отримали повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації з території шиномонтажного заводу.

«Прибувши за адресою правоохоронці помітили автомобіль (фуру), який намагався виїхати з території заводу. Поліцейськими охорони було прийнято рішення зупинити транспортний засіб та перевірити водія. Під час спілкування водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Дану особу було затримано», - йдеться у повідомленні Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

В ході розслідування працівники поліції встановили, що водій автомобіля зробив розворот на території заводу, не розрахувавши габарити машини, зачепив та розірвав кабель охоронної сигналізації, чим наніс власнику збитків приблизно на 4000 гривень.

На місце події поліцейські викликали екіпаж патрульної поліції, щоб перевірити горе-водія на предмет вживання алкогольних речовин. Результат огляду на стан сп’яніння за допомогою приладу Drager підтвердив припущення правоохоронців – 2,96 проміле.

Тепер чоловікові доведеться відшкодувати власнику завдані збитки та відповісти за правопорушення згідно чинного законодавства.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.