Федорів проінспектував відновлювальні роботи у Ланчині

11 вересня голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів побував у селищі Ланчин, де оглянув хід виконання відновлювальних робіт на об’єктах, пошкоджених червневою повінню, та провів нараду з керівниками підрядних організацій. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Зокрема, він проінспектував проведення берегоукріплювальних робіт на двох річках, які протікають через селище. Саме розлив даних водних артерій у червні цього року спричинив підтоплення та руйнування десятків житлових будинків, місцевих доріг та мостів, сільськогосподарських угідь і присадибних ділянок.

«Наразі в області розпочалася активна фаза протипаводкових робіт на пошкоджених стихією об’єктах, - розповів Віталій Федорів. – Для відновлення об’єктів інфраструктури та надання матеріальної допомоги постраждалим від стихії жителям Прикарпаття, ми отримали фінансовий ресурс від держави у повному обсязі. Понад 10 мільйонів гривень буде спрямовано на об’єкти водного господарства, ще півтора мільйони – на комунальні дороги».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.