Володимир Ковалюк звільнений з посади головного тренера МФК «Прикарпаття»

2 вересня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків провів особисту зустріч з Володимиром Ковалюком, за підсумками якої було прийнято рішення про те, що 48-річний фахівець залишає посаду головного тренера «Прикарпаття». Про це повідомили на офіційному сайті клубу.

«Ми давали великий шанс та можливості керівництву клубу, і головному тренеру проявити себе, але час змін настав, тому сьогодні я мав відповідну бесіду з тренером, Володимиром Ковалюком. Ми дійшли спільної згоди про те, що він залишається директором стадіону «Рух», але головним тренером МФК «Прикарпаття» більше не буде», - зазначив мер Івано-Франківська.

Володимир Ковалюк очолював «Прикарпаття» з 2016-го року. Саме під його керівництвом «Прикарпаття» сенсаційно вибило з Кубку України львівські «Карпати», стало бронзовим призером Другої ліги-2017/18 та вибороло путівку до Першої ліги.

Минулого сезону івано-франківці фінішували на 12-мі місці у чемпіонаті, а на старті нового сезону у серії післяматчевих пенальті поступилися хмельницькому «Поділлю» у першому раунді Кубку України.

Як повідомив Руслан Марцінків, є домовленість, що новим головним тренером стане Руслан Мостовий.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.