У Галицькому районі горів свинокомплекс

2 вересня о 09:11 до Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в області надійшло повідомлення про пожежу будівлі свинокомплексу в селі Тустань Галицького району. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС в Івано-Франківській області.

До місця пожежі було направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №3 м. Галича, місцевої пожежної команди смт. Більшівців та Державного пожежно-рятувального посту м. Бурштина.

Як з’ясувалося, виникла пожежа в будівлі свинокомплексу з 4-х секцій свинокомплексу розміром 20х200 метрів, в яких перебуває близько 28-30 тисяч свиней різного віку на території.

Площа пожежі становить близько 2500 м.кв.

«Оскільки повідомлення про пожежу не було своєчасним, на час прибуття перших підрозділів вже спостерігався відкритий вогонь на великій площі. В найкоротші терміни було залучено велику кількість сил та засобів для гасіння пожежі. Зокрема, до місця події було направлено 10 АЦ, 2 АРЧ, 1 АД-50, 1 АР, 1 АГДЗС, 1 ОКЦ, 1 МОГ. Всього залучено 52 чоловік особового складу та 17 одиниць техніки», - йдеться у повідомленні.

Об 11:20 пожежу було локалізовано, а об 11:44 – ліквідовано.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.