Франківців закликають перевірити свої дані у реєстрі виборців

З метою підготовки достовірних списків виборців, мешканців Івано-Франківська запрошують уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців, який знаходиться за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 110 (I поверх). Про це повідомили в Івано-Франківській міській раді.

Також, перевірити внесені до Реєстру дані про себе можна на офіційному веб-сайті Державного реєстру виборців (www.drv.gov.ua.). Для цього потрібно зареєструватися в «Особистому кабінеті виборця» і зробити відповідний запит.

У першу чергу це стосується виборців:

- які змінили прізвище, ім`я чи місце проживання;

- яким виповнилось 18 років, які голосуватимуть вперше;

- які виявили неточності у своїх персональних даних під час голосування на попередніх виборах;

- які мають інформацію про помилкове включення до списків інших осіб, які не проживають за адресами, вказаними у списках виборців(змінили місце проживання, померли, тощо);

- які перебували на консульському обліку за кордоном та при вибутті в Україну не знялись з консульського обліку в МЗС, відбували покарання в УВП, проходили військову строкову службу.

При собі необхідно мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища – документ, що підтверджує ці зміни. Виборець, який не здатний пересуватись самостійно, може уповноважити довірену особу.

Відділ ведення Державного реєстру виборців здійснює прийом громадян за адресою м.Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 110 (I поверх) понеділок-четвер з 08:00 до 17:15 год., п`ятниця з 08:00 до 16:00., обідня перерва з 12:00 до 13:00 год.

Телефон для довідок: 55-63-69, 55-20-78, 55-19-95

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.