Федорів зустрівся з випускниками, які набрали 200 балів на ЗНО

26 серпня голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів зустрівся з учнями, які отримали 200 балів за підсумками ЗНО у 2020 році. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

18 випускників з Долинського, Рожнятівського, Надвірнянського, Богородчанського, Косівського, Коломийського, Городенківського районів та міста Івано-Франківська отримали найвищий бал при здачі ЗНО з різних предметів. І це найвищий показник за останні п’ять років.

Віталій Федорів привітав молодих людей та відзначив, що в цьому році зовнішнє незалежне оцінювання проходило в особливо складних умовах, зумовлених епідемією коронавірусу. В нашій області додалася ще й природна стихія. Однак, випускники та педагогічні працівники справилися з цими викликами і тестування пройшло успішно.

«Це ваша перша велика перемога у житті. Нехай їх буде якомога більше, – сказав Віталій Федорів. – Це хороший приклад для наслідування, адже розбудова нашої держави триває. В нинішніх умовах ми потребуємо молодих амбітних успішних людей з новим баченням розвитку країни».

Голова облдержадміністрації вручив кращим випускникам подяки та цінні подарунки. В ході розмови учні висловили своє бачення змін у програмі викладання української літератури та історії, необхідності запровадження в школах уроків медіаграмотності.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.