На Івано-Франківщині до «червоної зони» потрапили три райони та одне місто

В Україні змінили зони карантину в залежності від епідеміологічної ситуації. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Нове зонування набере чинності 24 серпня.

До червоної зони буде віднесено: місто Коломия, Городенківський, Косівський та Тисменицький райони Івано-Франківської області.

До помаранчевої зони потрапили: міста Івано-Франківськ, Бурштин та Калуш, Богородчанський, Калуський, Коломийський та Надвірнянський райони Івано-Франківської області.

До жовтої зони віднесли: місто Яремче, Верховинський, Галицький, Долинський, Рогатинський, Рожнятівський, Снятинський та Тлумацький райони Івано-Франківської області.

Зазначимо, що ці епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

З 1 серпня в Україні запрацювали нові правила адаптивного карантину, який було продовжено до 31 серпня. Всі регіони поділено на «зелену», «жовту», «помаранчеву» і «червону» зони за рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19. 12 серпня Кабмін вніс зміни до постанови, що регламентує встановлення карантинних обмежень на території країни. Йдеться про встановлення різного рівня обмежень на території району чи області залежно від епідситуації.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.