На Івано-Франківщині активізують роз’яснення щодо небезпеки поширення COVID-19

Відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань ТЕБ і НС, у якому в онлайн-режимі взяв участь голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Віталій Федорів доповів про заходи, які вжито владою на виконання рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС від 13 серпня щодо встановлених рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

14 серпня проведено засідання регіональної комісії ТЕБ та НС, рішенням якої з 17 серпня запроваджено відповідні рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в області із зазначенням обмежувальних протиепідемічних заходів. Також в районах та містах обласного значення уже проведені позапланові засідання комісій щодо забезпечення дотримання контролю відповідних карантинних обмежень.

За результатами наради Віталій Федорів доручив активізувати роз’яснювальну роботу серед наших громадян із залученням усіх можливих каналів комунікації, залучивши лікарів профільних лікарень, авторитетних громадських активістів, керівників органів влади всіх рівнів, представників релігійних конфесій.

«Нам всім необхідно вжити максимально можливих заходів, щоби локалізувати зони найвищого захворювання в області та не допустити подальшого зростання кількості хворих. Для цього відповідним службам необхідно посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів», - наголосив Віталій Федорів.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.