На Івано-Франківщині можуть звільнити керівників деяких лісгоспів

Про стратегію розвитку лісової галузі Карпатського регіону йшлося 5 липня на зустрічі голови обласної державної адміністрації Віталія Федоріва та голови Державного агентства лісових ресурсів України Василя Кузьовича. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Віталій Федорів відзначив, що розвиток лісового господарства, організація роботи підприємств галузі в області є надзвичайно важливим. Цей напрямок потребує фахового супроводу та збалансованої роботи.

«Президент України і Уряд поставили чітке завдання – покращити ситуацію в лісовій галузі та забезпечити надходження податків і зборів до бюджетів всіх рівнів. Сподіваємось на вашу допомогу в налагодженні процесу ефективного використання лісів», - сказав В.Федорів.

Голова лісового відомства розповів, що перебуває з робочою поїздкою в регіоні та запланував оглянути на Прикарпатті найбільш проблемні місця у роботі лісівників, ознайомитися з наслідками масштабної червневої негоди.

«В області мають місце проблеми з виконанням окремими господарствами своїх податкових зобов’язань. Тому над цим будемо працювати, – зазначив Василь Кузьович. – На Франківщині накопичилися проблеми різного характеру, і кадрового у тому числі. Деякі лісгоспи і обласне управління вимагають управлінських кадрових рішень. Спробую розібратися на місці, щоб допомогти вирішити проблеми».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.