Ремонт вулиці у Поляниці подорожчав на 12 мільйонів гривень

Поляницька сільська рада відкоригувала проєкт реконструкції вулиці Карпатської с.Поляниці Яремчанської міської ради протяжністю 1800 метрів.

11 вересня 2019 року замовник підписав договір з ТОВ ПБС (переможець тендеру) на суму 24,85 млн. гривень. Однак, в ході виконання підрядних робіт виникла необхідність здійснити коригування робочого проєкту та внести зміни.

Відтак, виникла необхідність у збельшення обсгяів фінансування проєкту. 23 червня 2020 року експертним висновком №436/06 від 23.06.2020 року Івано-Франківської торгово-промислової палати за результатами дослідження було прийнято рішення, що Поляницька сільська рада Яремчанської міської ради Івано-Франківської області має достатні підстави для можливості застосування переговорної процедури закупівлі з Підрядником Товариством з обмеженою відповідальністю «ПБС» на суму 11,90 млн. гривень.

Зазначимо, що законодавство дозволяє збільшувати кошторис, якщо сума робіт не перевищує 50 % від ціни основного договору про закупівлю, укладеного за результатами проведення тендера.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.