Епіфаній відслужив панахиду за загиблих у Дем’яновому Лазі

20 липня у Меморіальному комплексі «Дем’янів Лаз», у рамках візиту на Прикарпаття, Предстоятель Православної церкви України Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній відслужив панахиду за душі спочилих борців за волю України. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Спільно з Епіфанієм помолилися заступник голови обласної державної адміністрації Василь Івасик, народний депутат України Оксана Савчук, Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків, представники духовенства, родини, матері загиблих захисників України та громадськість краю.

Предстоятель Православної церкви України Митрополит Епіфаній зазначив, що поминальна панахида відправляється за тими героями, які вже відійшли у вічність та віддали свої життя заради незалежної та цілісної України.

«На священному для кожного з нас місці ми молимося за тих, хто відійшов у вічність. Згадуємо тих невинно убитих і закатованих людей, які отримали вирок за любов до своєї Батьківщини, прагнули жити в українській незалежній державі. Ми пам’ятаємо й тих, кого називаємо «Небесною сотнею», невинно убієнних наших героїв, які без зброї в руках змінили вектор розвитку нашої країни. Молимося й за воїнів, які на Сході України відстоювали та продовжують відстоювати територіальну цілісність нашої Батьківщини», - зазначив Митрополит Епіфаній.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.