У Коломиї поліція затримала водія з наркотиками та зброєю

14 липня, близько п’ятої години ранку, на вулиці Петлюри, що в Коломиї, працівники сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Мерседес-Бенц». Окрім того, у транспортному засобі та у водія правоохоронці виявили низку заборонених предметів і речовин.

Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили, що чоловік підозріло себе поводить і нервує. Стан водія викликав у поліцейських підозру, що він може знаходитись в алкогольному чи наркотичному сп’янінні, проте на місці та в медичному закладі пройти огляд молодик відмовився.

Опісля правоохоронці провели поверхневу перевірку транспортного засобу згідно з ЗУ «Про Національну поліцію». Як результат, в бардачку між переднім сидінням виявлено 2 предмети схожі на патрони, також близько десятка поліетиленових блістерів із речовиною схожою на «амфетамін», декілька поліетиленових пакетів із подрібненою речовиною схожою на наркотичний засіб, блістер із залишками порошкоподібної речовини та електронні ваги для зважування наркотичних речовин. На місце було викликано слідчо-оперативну групу.

Коли правоохоронці оглядали автомобіль, водій-порушник намагався втекти та поліцейські наздогнали його та затримали. Зокрема, під час поверхневої перевірки чоловіка виявлено та вилучено предмет схожий на пістолет, в магазині, якого знаходилися 8 предметів схожих на патрони.

Всі вилучені докази направлено для проведення ряду експертиз.

Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

Триває слідство.

Крім того, на прикарпатця поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 (керування у стані сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) КУпАП.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.