На Івано-Франківщині вітер повалив дерева

Повалене дерево на вулиці Бельведерській в Івано-Франківську

11 липня о 20.16 у м. Калуші по вул. І. Франка працівники ВГРЗ м. Калуш надали допомогу населенню по розрізанню дерева, що внаслідок пориву вітру впало на проїжджу частину дороги. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

11 липня о 20.40 у м. Івано-Франківськ по вул. Бельведерській працівники КУ ІФ МАРС надали допомогу населенню по розрізанню дерева, що внаслідок пориву вітру впало на проїжджу частину дороги.

11 липня о 21.11 у м. Калуші по вул. Каракая працівники ДПРЧ-6 надали допомогу населенню по розрізанню дерева, що внаслідок пориву вітру впало на проїжджу частину дороги, що частково перекрило рух транспорту.

11 липня о 21.55 у м. Івано-Франківську по вул. Галицькій працівники КУ ІФ МАРС надали допомогу працівникам тролейбусного ДЕПО по розрізанню дерева, що внаслідок пориву вітру впало на тролейбусну лінію.

11 липня о 23.12 у смт. Печеніжині по вул. Прикарпатській працівники МПК Печеніжин надали допомогу населенню по розрізанню дерева, що внаслідок пориву вітру впало на проїжджу частину дороги.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.