Перша ліга. «Прикарпаття» зіграло внічию з «Оболонь-Броваром»

У 22 турі Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги івано-франківське «Прикарпаття» зіграло внічию з київським «Оболонь-Броваром» - 3:3.

Чемпіонат України. Перша ліга. 22 тур

«Оболонь Бровар» (Київ) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - 3:3 (2:1)

Голи: Батальський (38, 54), Безуглий (45+3) - Барчук (26, пен.), Безуглий (56, авт.), Павлюк (85).

Оболонь Бровар: Федорівський - Майданевич, Безуглий, Білий, Прокопенко, Улянченко (Валєєв, 63), Савченко (Чідомере, 88), Мединський (Бровченко, 65), Слободян (Коваленко, 84), Гуськов (Ковбаса, 75), Батальський.

Прикарпаття: Вульчин, Бойко (Геник, 90+4), Борисевич, Пастух, Лаврук (Сікач, 46), Вацеба, Воробчак (Павлюк, 66), Цюцюра (Семотюк, 46), Шпирка (Хома, 83), Сондей, Барчук.

Попередження: Савченко (62) - Воробчак (23), Барчук (32), Шпирка (42), Бойко (47), Борисевич (52).

6 липня 2020 року. 19:00. Київ, стадіон "Оболонь Арена". +30 С

Арбітр: С.Лапко (Львів). Асистенти арбітра: О.Гавеля (Кривий Ріг), Д.Кєскюла (Дніпропетровська обл.). 4-й арбітр: К.Заброда (Київ). Спостерігач арбітражу: М.Левко (Чернівці).

До матчу 22 туру чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги івано-франківське «Прикарпаття» підходило не в найкращому настрої. Минулого тижня прикарпатці на власному полі поступились «Чорноморцю» з рахунком 0:1. Ця поразка вже стала шостою поспіль. У Київ в гості до «Оболонь-Бровара» команда їхала з бажанням припинити серію поразок. Вже на 26 хвилині Роман Барчук реалізував пенальті, однак до кінця тайму «пивовари» забили двічі. У дебюті другого тайму кияни забили ще один гол у ворота прикарпатців, і один – у власні ворота. За рахунку 3:2 франківці кинулись атакувати ворота киян. На 85 хвилині Олег Павлюк головою замкнув націлений навіс Миколи Сікача – 3:3. Кияни спробували вирвати перемогу в кінці матчу, але прикарпатці втримали почесну нічию на полі сильного суперника.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.