У Тлумацькому УДМС не видаватимуть паспорти через спалах коронавірусу

УДМС України в Івано-Франківській області повідомляє про те, що з 24 червня тимчасово, але щонайменше на 14 днів, припиняється робота і надання адміністративних послуг громадянам у Тлумацькому районному відділі міграційної служби.

«Це пов’язано з тим, що під час виконання функціональних обов’язків працівники територіального підрозділу були контактними особами одного з відвідувачів, у якого діагностовано коронавірус. У всіх працівників підрозділу відібрано зразки біоматеріалів на дослідження на COVID-19. З метою зменшення ризику розповсюдження коронавірусного захворювання керівництвом УДМС в області прийнято рішення про відправлення працівників Тлумацького райвідділу міграційної служби на самоізоляцію додому. Стан їхнього здоров’я контролюватимуть сімейні лікарі», - йдеться у повідомленні.

Послуги міграційної служби з документування громадян біометричними документами ( паспортом громадянина України у формі ID-картки, паспортом громадянина України для виїзду за кордон, вклеювання фотографії у паспорт-книжечку при досягненні 25- або 45-річного віку) можна отримати у сусідньому Тисменицькому чи будь-якому іншому територіальному підрозділі міграційної служби області.

«Ті громадяни, які зареєструвалися в електронній черзі на отримання адміністративних послуг у Тлумацькому РВ УДМС, будуть проінформовані про форс-мажорні обставини, а також отримають рекомендації про можливість отримання послуг в іншому територіальному підрозділі в оптимальний для них час. 📌Консультації з будь-яких питань, що стосуються роботи Тлумацького райвідділу міграційної служби, можна отримати за телефонами «гарячої лінії» УДМС України в Івано-Франківській області ☎️ (0342) 55-23-80 і ☎️ (0342) 53-44-55. Про відновлення роботи Тлумацького РВ УДМС в області інформуватимемо додатково», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.