У Долині побудують нову кільцеву розв’язку

Служба автомобільних доріг Івано-Франківської області розпочала підготовчі роботи з підрядною організацією ПБС по виконанні робіт з будівництва кільцевої розв’язки на перехресті вул. Лаврищева, Данила Галицького, Міцкевича, Антоновича. Про це повідомив голова Долинської ОТГ Володимир Гаразд.

Для того щоб з’ясувати стан та наявність в цьому районі мереж, заступницею міського голови Русланою Гаврилків було скликано виїзну комунальну нараду за участі балансоутримувачів газових, електричних та телекомунікаційних мереж, представників Долинського відділення поліції, а також керівників КП «Комунгосп» та управління благоустрою та інфраструктури Долинської міської ради.

«Було обговорено першочергові питання, які стосуватимуться робіт з винесення в натуру мереж та охоронних зон. Вже цього тижня за сприятливих погодних умов розпочнуться роботи з планування. Можливі ускладнення дорожнього руху, просимо поставитись до цього з розумінням, бути уважними та обережними при перетині цих вулиць автотранспортом», - зазначив В.Гаразд.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.