Держпродспоживслужба закриватиме заклади, які порушуватимуть карантинні вимоги

В Івано-Франківській області з моменту пом’якшення карантинних заходів фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області всього здійснено 1872 моніторингових відвідування об’єктів (закладів торгівлі продовольчими товарами, непродовольчими товарами, перукарень та салонів краси, закладів громадського харчування, інших). Про це повідомили в Держпродспоживслужбі Івано-Франківської області.

«Виявлено 874 порушення, що становить 47%, видано 748 приписів та пропозицій, складено 92 протоколи про порушення вимог санітарного законодавства і карантинних вимог, направлено 50 інформацій до органів місцевого самоврядування та 5 до органів Національної поліції. Наголошуємо, що при подальшому недотриманні простих протиепідемічних та карантинних вимог як громадянами, так і суб’єктами господарювання, пом'якшення карантину буде скасовуватись, а об'єкти торгівлі та надання послуг надалі закриватимуться на карантин», - йдеться у повідомленні.

15 червня 2020 року на позачерговому засіданні Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийнято рішення частково зняти пом’якшувальні карантинні обмеження на території області: призупинити роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес центрів; діяльність закладів культури та культурних заходів до покращення епідемічної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.