Поліція розслідує факт підпалу автомобіля юриста Бурштинської ТЕС

11 червня о 03:00 надійшло повідомлення про пожежу автомобіля у Бурштині, що у Галицькому районі. Про це повідомили в Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Виїздом правоохоронців встановлено, що у дворі будинку загорівся автомобіль Opel Vectra. 51-річний потерпілий залишив автомобіль зачиненим біля під`їзду будинку 10 червня близько 18 години.

«На місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи і співробітники ДСНС. Також прибули експерти-криміналісти, які встановлюють причини загоряння автомобіля. Попередня версія – занесення стороннього джерела вогню невідомою особою, тобто підпал. Внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав. Вогнем знищено транспортний засіб. Наразі поліцейські відпрацьовують район вчинення злочину, розшукують осіб, які можуть бути причетні до скоєння цього злочину, можливих свідків події, встановлюють наявність камер відеоспостереження», - йдеться у повідомленні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, тобто умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу. Максимальний строк покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

За неофіційною інформацією, спалений автомобіль належить юристу Бурштинської ТЕС.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.