У ДСНС заклали капсулу під будівництво оперативно-координаційного центру

В Управлінні ДСНС в області відбулось урочисте освячення та закладення пам’ятної капсули з нагоди початку будівельних робіт в рамках виконання великого інфраструктурного Проєкту «Підвищення рівня безпеки населення у транскордонному регіоні шляхом посилення спільних заходів з навчання та співробітництва у сфері управління надзвичайними ситуаціями - BRIDGE», що здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Спільної Операційної Програми Румунія – Україна 2014 – 2020.

В урочистостях взяли участь начальник Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, Координатор Проєкту від Управління Володимир Чернецький, будівельники та духовенство.

Читайте також: В Івано-Франківську реконструюють пожежне депо

Володимир Чернецький зазначив, що саме тут, на вулиці Івана Франка,6 в Івано-Франківську розташовуватиметься оперативно-координаційний центр, який координуватиме діяльність всіх рятувальних служб в області.

Наступним етапом реалізації інфраструктурної складової Проєкту BRIDGE в Івано-Франківській області заплановано закупівлю сучасного навчального комплексу для тренувань рятувальників з метою підвищення бойової готовності вогнеборців.

В рамках Проєкту Управлінням ДСНС України в Івано-Франківській області здійснюється реконструкція будівель під оперативно-координаційний та тренувально-реабілітаційний центр, буде придбано і встановлено навчальний комплекс для рятувальників, необхідне обладнання, а також проведені спільні навчання, що забезпечить розвиток необхідної інфраструктури та засобів для транскордонного співробітництва у сфері надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що реконструкція коштуватиме близько 50 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.