У Надвірні підпалили кілька будівель у центрі міста

29 травня о 02:51 у м. Надвірні на вул. Грушевського сталась пожежа вхідних дверей магазинів «Єва», «Суші-роли», «Еріка» та приміщення обміну валют. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі - підпал.

29 травня о 02:51 у м. Надвірні на майдані Шевченка сталась пожежа вікна та стіни будівлі фонду комунального майна Надвірнянської районної ради. Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі - підпал.

29 травня о 02:51 у м. Надвірні на майдані Шевченка сталась пожежа двох вхідних дверей магазину «Копійочка». Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі - підпал.

Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи на встановлення особи зловмисників і їх місця перебування. В ході досудового розслідування правоохоронці з’ясують всі обставини події для об’єктивного розгляду справи. Поліцейські розшукують можливих свідків події і встановлюють наявність камер відеоспостереження. Призначено ряд криміналістичних та біологічних експертиз.

За цими фактами слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна, шляхом підпалу. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.