В Івано-Франківську відкрили денний стаціонар поліклініки №1

28 травня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом із народним депутатом України Оксаною Савчук та директоркою Центру первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги Ольгою Савчук відвідали відкриття відремонтованого приміщення денного стаціонару у Міській поліклініці №1 (вул. Чорновола, 59А).

Через карантинні обмеження пацієнтів тут ще не приймають, у поліклініці використовують цей час, щоб покращити якість та збільшити кількість послуг, які тут надаватимуть.

«Певний час денний стаціонар був відділений від поліклініки, орендуючи приміщення на вул. Матейки. Тобто, якщо людина приходила на прийом і їй треба було йти у денний стаціонар, то спочатку вона приходила до свого лікаря у поліклініку. Там їй розписували лікування, давали скерування і людина була змушена іти лікуватися на Матейки. Тепер це все буде в одному приміщенні», – говорить директорка Центру первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги Ольга Савчук.

Проект був ініційований міським головою, додає Ольга Савчук, ремонт денного стаціонару тривав впродовж двох років. Роботи обійшлися у 200 000 гривень і ще за 200 000 поміняли вікна у всій поліклініці – в цьому була велика необхідність.

«У нас є 30 ліжок терапевтичних і 10 ліжок неврологічних. Згодом, при розширенні будемо залучати більше спеціалістів», – говорить в.о. завідуючого денним стаціонаром Галина Бойчук.
«У велике свято Вознесіння Господнього раді побачити ремонт у нашому денному стаціонарі. Тут можна буде полікуватися, отримати капельниці чи уколи, полікувати ішемічні, гастроентерологічні чи інші захворювання. Думаю, що робота цього денного стаціонару добре вплине на здоров’я іванофранківців, адже тепер отримувати необхідні медичні послуги буде зручніше. Тож вітаю мешканців міста і працівників закладу із відкриттям ще одного оновленого відділення!», – прокоментував подію міський голова Руслан Марцінків.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.