Віталій Федорів доручив перевірити стан мостів

21 травня під керівництвом голови облдержадміністрації Віталя Федоріва відбулася онлайн-нарада із головами райдержадміністрацій. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Участь у її роботі взяли заступники голови ОДА і керівники Служби автомобільних доріг області та ДП «Дороги Прикарпаття».

Особлива увага учасників заходу була зосереджена на питаннях автодорожньої сфери.

Начальник Служби автомобільних доріг області Василь Буджак розповів про основні планові роботи, які проводяться на прикарпатських дорогах загального користування державного значення. Також управлінець доповів про ремонтно-будівельні роботи на мостах та мостових переходах області. Він акцентував увагу на необхідності дотримання водіїв вантажних автомобілів норм при проїзді мостів. Адже перевищення вантажних норм може спричинити руйнування переправ та призвести до людських втрат.

Віталій Федорів доручив головам районних державних адміністрацій спільно з дорожніми службами обстежити мости та мостові переправи, проінспектувати наявність обмежувальних дорожніх знаків та у випадку їх відсутності забезпечити встановлення.

«Незважаючи на складний час, ми продовжуємо відновлювати дороги Івано-Франківщини, - наголосив Віталій Федорів. – Основним нашим завданням є будівництво нових доріг, однак попри обмежене фінансування, на деяких ділянках автошляхів проводиться ямковий ремонт. Основними вимогами до нього є якість та ефективність проведення таких робіт, щоб через рік нам знову не доводилося ліквідовувати ямковість на тих самих відрізках доріг».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.