ВО «Карпати» готується запустити новий проєкт

Державне підприємство ВО «Карпати» успішно відновило роботу у час карантину. Зараз працівники заводу задіяні на проектах із виробництва кабельно-провідникової продукції для проектів Skoda і Audi. Про це повідомили на ВО «Карпати».

Генеральний директор ВО «Карпати» Дмитро Втерковський повідомив, що підприємство закупило для працівників майже 100 тис. масок, та понад 10 тис. пар рукавичок. Загалом, ВО «Карпати» витратили 4,5 млн. гривень на закупівлю засобів індивідуального захисту працівників, дезінфікуючих засобів, спеціальної техніки для прибирання приміщень.

«Звісно, у цих непростих умовах працівники переживають, чи буде на підприємстві скорочення. Хочу вас запевнити, скорочення на заводі не буде. Підприємство під час карантину зуміло досягти домовленостей із нашими іноземними партнерами про відкриття нового проекту із виробництва кабельно-провідникової продукції», - відзначив Дмитро Втерковський.

У новому проекті, який розпочне роботу наприкінці липня – на початку серпня буде задіяно 600 працівників, загалом на підприємстві працюватиме чотири тисячі робітників. На даний момент на підприємстві проводяться підготовчі роботи для запуску нового проекту.

За його словами, є працівники, які на даний момент не задіяні в роботі підприємства. Проте їх не звільняють.

«Ці працівники знаходяться у простоях із збереженням дві третіх від базової зарплати. До речі, ті наші працівники, які зараз знаходяться на обліку у центрах зайнятості при бажанні зможуть повернутися на завод, коли відкриється новий проект. Ми завжди раді людям, які у нас працювали», - додав генеральний директор.

Дмитро Втерковський закликав працівників заводу не панікувати, не вірити плітками і бути впевненими у тому, що як би не складалася ситуація в Україні чи світі, менеджемент ВО «Карпати» все зробить для того, аби працівники відчували себе захищеними і мали роботу.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.