Загинув сільський голова Тулукова (оновлено)

Снятинська районна державна адміністрація висловила щирі співчуття з приводу несподіваної смерті 43-річного Панька Олега Васильовича – Тулуківського сільського голови.

«Пішов з життя хороший керівник, патріот, активіст, учасник бойових дій в зоні АТО, гарний сім’янин, друг. Щиро поділяємо горе і передаємо співчуття та підтримку рідним та близьким. До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, але з нею назавжди йде частинка нас. Важко знайти слова втіхи, коли обривається життя людини, що є найголовнішою у житті близьких, проте світлі спогади про людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, залишивши по собі плоди своїх добрих справ, завжди будуть сильнішими за смерть. Поділяємо Ваш біль та горе. Вічна і світла йому пам’ять!», - йдеться у повідомленні.

Похорон відбудеться 7 травня у с.Тулукові.

Як повідомив товариш загиблого Анатолій Тришньовський, Олег Панько покінчив з життям самогубством.

«Олегу було 42 роки, у розквіті сил. На фронті був 2 роки. Переніс дві важких операції. Тримався, своїх страждань не показував, жартував та завжди був у справах, займався вихованням дітей, багато зробив для села і вже, мабуть, більше ніхто не зробить стільки, скільки він. Залишилося троє діточок та дружина. Він був улюбленцем на фронті, у селі, у регіоні. Активний, спортивний, справедливий, чемний, не зловживав алкоголем та тютюном. Велике горе спіткало нашу Націю. Ми знову втратили найкращого із найкращих», - написав А.Тришньовський.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.