На Івано-Франківщині провели дезінфекцію доріг, вулиць та під’їздів

10 квітня о 06:30 у м. Снятині на вул. Бажанського працівники ДПРЧ-15 надали допомогу надали допомогу з проведення заходів дезінфекції автодороги на відстані 3 км. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

10 квітня о 08:35 у м. Болехові (Д. Галицького, Стрийська, Коновальця, Лисовецька, О. Степанівни) та в м. Долині (Нафтовиків, проспект Незалежності, Грушевського, Хмельницька) працівники ДПРП Болехів надали допомогу з проведення заходів дезінфекції вулиць на відстані 13 км.

10 квітня о 08:56 у м. Долині вул. Обліски, Чорновола, Молодіжна. Працівники ДПРЧ-10 надали допомогу по проведенню дезінфікуючих заходів в під’їздах, ліфтах та сходових клітках 12 багатоповерхових житлових будинків.

10 квітня о 09:00 у м. Івано-Франківську вул. Хіміків, Василіянок, Вовчинецька, Набережна працівники КУ ІФ «МАРС» надали допомогу по проведенню дезінфікуючих заходів в під’їздах, ліфтах та сходових клітках багатоповерхових 13 житлових будинків.

10 квітня о 10:10 у м. Галичі (Шевченка, Вічаренко, Д. Галицького, Майдан Різдва, Українська) працівники ДПРЧ-3 надали допомогу з проведення заходів дезінфекції вулиць на відстані 9 км.

10 квітня о 13:16 у с. Стриганцях Тисменицького району працівники ДПРЧ-2 надали допомогу з проведення заходів дезінфекції вул. Царинка на відстані 7 км.

10 квітня о 15:00 у м. Івано-Франківську вул. Сагайдачного працівники групи РХБЗ АРЗ СП надали допомогу по проведенню заходів з дезінфекції території Івано-Франківської ОКІЛ.

10 квітня о 18:06 у с. Городі, с. Соколівці Косівського району працівники ДПРЧ-14 надали допомогу з проведення заходів дезінфекції вулиць населених пунктів на відстані 8 км.

10 квітня о 19:00 у с. Старих Кутах Косівського району працівники МПК Кути надали допомогу з проведення заходів дезінфекції центральних вулиць на відстані 6 км.

10 квітня о 22:06 у м. Калуші працівники ДПРЧ-6 надали допомогу з проведення заходів дезінфекції центральних вулиць міста на відстані 20 км.

11 квітня о 05:15 у смт. Перегінському Рожнятівського району працівники ДПРЧ-8 надали допомогу з проведення заходів дезінфекції центральних вулиць міста на відстані 3,5 км.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.