На Івано-Франківщині провели дезінфекцію доріг та вулиць

7 квітня о 06:30 у м. Снятині по вул. Шевченка працівниками ДПРЧ м. Снятина провели заходи з дезінфекції 5 км автодороги. Про це повідомили в Управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

7 квітня о 08:05 в м. Івано-Франківську по вул. Галицькій, Федьковича, Бельведерській, Ботанічній працівники КУ ІФ «МАРС» провели заходи з дезінфекції під’їздів 8 багатоквартирних житлових будинків та території КП «Івано-Франківськ водоекотехпром».

7 квітня о 10:20 у м. Долині по вул. Підлівче працівники ДПРЧ провели заходи з дезінфекції 1 км території Долинського ГПЗ.

7 квітня о 12:30 у м. Бурштині по вул. Січових Стрільців, Калуській, Коновальця, пл. Героїв Небесної сотні працівники ДПРП Бурштина провели заходи з дезінфекції 12 км. автодоріг та тротуарів.

7 квітня о 15:29 у м. Івано-Франківську по вул. Сагайдачного працівники групи РХБЗ АРЗ СП надали допомогу по проведенню заходів з дезінфекції території Івано-Франківської ОКІЛ.

7 квітня о 16:26 у смт. Кутах Косівського району працівники МПК Кути провели заходи з дезінфекції 3 км автодоріг.

7 квітня о 16:56 у смт. Гвіздці, у с. Малому Гвіздці, у с. Остапківці та с. Чехова працівники МПК Гвіздець провели заходи з дезінфекції 5 км автодоріг.

7 квітня о 17:09 у смт. Рожнятові по вул. Набережній, Струтинській працівники ДПРЧ смт. Рожнятова провелизаходи з дезінфекції 6 км автодоріг.

7 квітня о 18:04 у с. Вербовці, с. Старому Косові Косівського району працівники ДПРЧ м. Косів провели заходи з дезінфекції 6 км автодоріг.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.