У Коломиї продають будівлю ветеринарної лікарні

Регіональне Відділення Фонду Державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях проводить аукціон з продажу районної державної лікарні ветеринарної медицини у м.Коломиї.

Планується продати з аукціону двоповерхову цегляну будівлю ветеринарної лікарні з мезоніном (А). Побудована до 1949 року. Є усі необхідні комунікації – електрика, водопостачання, каналізація, газопостачання. Опалення пічне. Загальна площа приміщень – 553,2 кв.м. В підвалі будівлі І, ІІ, ІІІ (АІ) розташована захисна споруда цивільного захисту - протирадіаційне укриття №33775 загальною площею 45,4кв.м, яка не підлягає приватизації.

Читайте також: Федорів: Коломийську інфекційну лікарню необхідно зберегти

Лікарня розташована на земельній ділянці площею 0,1277 га. Правокористувач – Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області. На земельній ділянці відсутні будівлі та споруди, які належать іншим власникам. Договори оренди відсутні.

Аукціон планують провести 3 квітня на електронному майданчику «Прозорро-Продажі». Початкова вартість - 2,55 млн. гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.