Волонтери передали засоби захисту медикам та поліцейським

29 березня, представники «Центру волонтерських ініціатив» передали Івано-Франківському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і Головному управлінню Національної поліції в області комплекти спецзахисту та респіратори.

«Центр волонтерських ініціатив» створено за ініціативи Корпусу захисників Революції Гідності в Івано-Франківську і наразі він допомагає лікарям, поліцейським, містянам у боротьбі з пандемією коронавірусу.

Керівник центру Дмитро Жмайло повідомив, що в планах їхньої команди - за короткі терміни виготовити наступну партію засобів спецзахисту, щоби оперативно забезпечити потреби усіх служб Івано-Франківської області.

«Співпраця лікарів, правоохоронців, місцевої влади, волонтерів, громади є дуже важливою, оскільки спільними зусиллями маємо і зможемо протидіяти вірусу. Поліцейські використовуватимуть отримані костюми у першу чергу для супроводу медиків на виїздах до пацієнтів з підозрою на Covid-19», - зазначив керівник поліції Івано-Франківщини Володимир Голубош наголосив.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.