ПрАТ «Івано-Франківськцемент» продовжує працювати в умовах карантину

ПрАТ «Івано-Франківськцемент» підтримує всебічний комплекс заходів, які вживає уряд для подолання наслідків коронавірусу. З перших днів спалаху COVID-19 впроваджені усі заходи карантинного характеру, рекомендовані державою.

«На жаль, вітчизняна економіка не має фінансових подушок, на відміну від економічно-розвинутих держав. Тому, важливо розуміти, що великий бізнес - це фундамент економічного розвитку, і сьогодні ми несемо соціальну відповідальність за фізичну на фінансову безпеку наших працівників, а це понад дві тисячі людей», - йдеться у повідомленні ПрАТ «Івано-Франківськцемент».

Читайте також:

ВО «Карпати» припиняє роботу через карантин

Правила роботи в карантинному режимі:

– обов’язковий температурний контроль та миття рук при заході/виході на підприємство кожного працівника;

– робота з в захисних масках на робочих місцях;

– безперервна дезінфекція приміщень;

– діє правило «не більше трьох», збереження дистанції 1,5 метра;

– заборона рукостискань;

На підприємстві працює власний медичний заклад, що чітко організовує роботу із протидії розповсюдження епідемії, пильно слідкує за дотриманням рекомендацій, та координує усі дії, що, можуть нести додаткові ризики.

На сьогоднішній день продуктивність підприємства сягає близько 50% від номінальної потужності – це критично необхідна величина, що дозволяє запобігти незворотнім факторам у роботі обладнання та дотриманні технологічних процесів.

«На жаль, попит на продукцію різко впав, і ми змушені іти на ще більш радикальні дії, зменшуючи кількість робочих годин працівників. Для нас це критичні заходи, та ми, і надалі, направляємо усі ресурси, щоб наші працівники отримували платню та могли забезпечити свої родини в цей важкий кризовий час», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.