В ОДА провели нараду щодо забезпечення прикарпатців засобами захисту

20 березня за дорученням т.в.о. голови облдержадміністрації Віталія Федоріва заступник голови Дмитро Романюк провів нараду щодо забезпечення засобами індивідуального захисту медичних працівників та жителів Прикарпаття. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

У ній взяли участь керівники підприємств «Галичина» та УТОГ, які виготовляють захисні маски та костюми, представники мережі аптек «Доброго дня», «Здорова родина», «Іва-Фарм», обласного аптечного складу, посадовці відповідних структурних підрозділів ОДА.

«Мета нашого зібрання – синхронізувати дії й спільні зусилля щодо забезпечення виготовлення засобів індивідуального захисту, в першу чергу для медиків, а також населення краю проти поширення інфекції коронавірусу, – зазначив Дмитро Романюк. – Водночас сьогодні нам важливо донести до громадян, що ситуація контрольована і немає підстав для панічних настроїв. Дуже актуальним є питання самодисципліни і самоізоляції. Превентивні дії Уряду були вчасні і правильні. Зі свого боку органи державної влади будуть робити максимум для того, щоб запобігти поширенню інфекції».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.