Івано-Франківський міськвиконком припинив особистий прийом громадян

У зв’язку із загрозою епідемії коронавірусної інфекції та недопущення масового поширення COVID-19 в Україні на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення тимчасово припинити проведення особистих прийомів громадян в усіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування. Про це повідомили в Івано-Франківському міськвиконкомі.

«Задля вирішення невідкладних проблем, які Вас турбують, Ви можете звертатися до керівництва виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з письмовими зверненнями та надсилати їх поштою на адресу: 76004, м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21 або електронною поштою: zvern@mvk.if.ua. Письмові звернення Ви можете також залишити в скриньці, що розміщена у фоє на першому поверсі. Крім цього, з метою вирішення нагальних питань, Ви можете звертатися на цілодобову «гарячу» телефонну лінію «1580»: +38-050-010-1580, +38-067-010-1580, (0342) 75-15-80, дзвінки на яку є безкоштовними», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У поліклініках Івано-Франківська вводять обмежувальні заходи

Отримати інформацію або відповідні роз’яснення щодо порядку вирішення питань, які Вас турбують, Ви також можете за телефоном: (0342) 55- 22- 93.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.