У Галичі обговорили будівництво водогону

11 березня голова Галицької райдержадміністрації Сергій Канюка взяв участь у громадських слуханнях, які відбулися в межах громадського обговорення Звіту з оцінки впливу на довкілля планової діяльності, пов’язаної з новим будівництвом мереж централізованого водопостачання та споруд на них для населених пунктів Галицького району та м.Бурштина. Про це повідомили у Галицькій РДА.

У рамках реалізації даного проекту розглядається будівництво водопровідних мереж протяжністю близько 71 км та додаткових підвищувальних водопровідних насосних станцій (ПВНС).

Схема передбачає прокладку водогонів Ду 110-450 з поліетиленових труб ПЕ-100 SDR7 в одну нитку підземним способом та трьох ПВНС.

Розрахункова загальна потужність водоспоживання ділянки орієнтовно становить 7900 м3/добу (2,884) млн.м3/рік).

Водозабір здійснюватиметься із діючих підземних джерел питної води Шевченківського родовища №4. Передбачено також використання існуючих потужностей очисних споруд.

Громадське обговорення проведено з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до вищезазначеної планової діяльності.

Усі пропозиції та зауваження впродовж 25 днів можна направляти на адресу управління екології та природних ресурсів ОДА (контактна особа – начальник управління Андрій Пліхтяк).

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.