В Івано-Франківську відбудеться фестиваль «Прикарпатська весна-2020»

З 15 по 26 березня в обласній філармонії імені Іри Маланюк відбуватиметься фестиваль професійного музичного мистецтва «Прикарпатська весна-2020».

Протягом цих днів зі сцени звучатиме музика абсолютно різних жанрів, епох та країн починаючи від італійського бароко та закінчуючи творами ще не всесвітньовідомого, проте дуже перспективного молодого українського композитора Данила Саєнка.

«На відкритті фестивалю для вас звучатиме музика Л. ван Бетовена під керівництвом Клауса Бауера (диригент, Німеччина), «Коронаційна меса» В. А. Моцарта – у виконанні академічного камерного оркестру Harmonia Nobile та хору разом із солістами Івано-Франківського національного академічного Гуцульського ансамблю пісні і танцю «Гуцулія», Modern Chamber Music – гості з Хмельницького та Львова гратимуть «Сучасну Камерну Музику», академічний ансамбль пісні і танцю «Поділля» – представить мистецтво зі справжньою українською душею, балетна школа разом з дуетом «Metamorfosi» в рамках «Прикарпатського первоцвіту» поставить Балетне capriccio fantasia «Яблуневий Цвіт», - йдеться у повідомленні.

З 23 по 27 березня в рамках фестивалю відбудеться всеукраїнський тур ансамблю народної музики «Бревіс».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.