На Івано-Франківщині пройде чемпіонат світу з футболу серед діаспорних команд

У Надвірнянській райдержадміністрації відбулася онлайн – нарада представників Надвірнянщини та м. Яремче з автором ідеї та головою оргкомітету, директором міжнародної організації українських громадян “Четверта хвиля” (Канада) Ігорем Бокієм щодо підготовки та проведення ІХ Чемпіонату Cвіту з футболу серед українських діаспорних команд.

«На нараді обговорили питання щодо організації та проведення ІХ Чемпіонату Світу з футболу серед українських діаспорних команд. Зокрема, було визначено дати проведення змагань – з 08 по 12 липня 2020 року, населені пункти проведення Чемпіонату – м. Надвірна, м. Яремче та смт.Делятин, проживання членів команд, які братимуть участь в Чемпіонаті та інше», - йдеться у повідомленні Надвірнянської РДА.

Чемпіонат Світу з футболу серед українських діаспорних команд проводиться з метою: зміцнення дружніх відносин і єднання української еміграції з рідною державою; залучення до занять фізичною культурою і спортом широких верств населення; організації активного спортивного дозвілля; пропаганди олімпійських ідей шляхом запровадження здорового способу життя; популяризації футболу в Україні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.