Богдан Оринчак підписав контракт з «Рухом»

Екс-гравець івано-франківського «Прикарпаття» Богдан Оринчак, який під час зимових зборів був на перегляді у складі львівського «Руху», підписав контракт з "жовто-чорними" за схемою 1,5+1. Щоправда, наступні півроку 26-річний півзахисник проведе в оренді у «Минаї». Про це повідомили в ФК «Прикарпаття».

У Туреччині, де обидві команди Першої ліги проводять підготовку до весняної частини сезону, Оринчак вже перебрався до тренувального табору «Миная» і у першому ж матчі (спаринг з казахстанським «Акжайиком») встиг відзначитися двома голами.

Богдан Оринчак є вихованцем івано-франківського футболу. До переходу в «Рух» Богдан три з половиною сезони захищав кольори «Прикарпаття». За позицією Оринчак правий вінгер, проте, як продемонстрували товариські матчі «жовто-чорних» на зимових зборах, універсалізм цього талановитого гравця дозволяє йому зіграти і на місці крайнього оборонця.

Нагадаємо, що у цьому сезоні Оринчак провів 18 матчів у складі івано-франківського "Прикарпаття" (3 голи + 1 передача), потрапив до символічної збірної 5-го туру чемпіонату. З літа 2016 року у футболці «Прикарпаття» Богдан зіграв 78 матчів і забив 18 голів.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.