Представники ЄБРР відвідали «Електроавтотранс»

27 лютого відбулась зустріч з представниками Європейського банку реконструкції та розвитку у тролейбусному депо КП «Електроавтовтранс». Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

«Там було представлено 12 тролейбусів, які закупили за надані кредитні кошти ЄБРР. Закуплені низькопідлогові тролейбуси так сподобались франківчанам! Бо вони відповідають головній вимозі – доступності! Вони є потрібними для людей з особливими потребами… Всі тролейбуси мають можливість аварійного автономного ходу без підключення до електромережі та споживають на 30% менше електроенергії, а також особливістю тролейбусів є те, що їхній кузов виготовлений з фінської низьколегованої нержавійної сталі, яка гарантує кузову тривалий термін експлуатації, що є безперечною їхньою перевагою. Також тролейбуси задля безпеки пасажирів оснащені камерами відеоспостереження», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Івано-Франківськ залучив 8 млн. євро кредиту від ЄБРР на закупівлю тролейбусів та будівництво тролейбусних ліній.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.