Будівництво на вулиці Хоткевича призупинили

На минулу сесію Івано-Франківської міської ради завітали представники громади з вимогами зупинити будівельні роботи, які проводить «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» на вул. Хоткевича, 44.

«З метою недопущення загострення конфлікту міський голова Руслан Марцінків запропонував створити комісію під головуванням депутата міської ради Володимира Яблоня. До складу ініціативної групи запропонували включити представників громади, депутатів, а також представників від учасників «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО», - йдеться у повідомленні Івано-Франківського міськвиконкому.

25 лютого відбулося виїзна зустріч за участю першого заступникам міського голови Миколи Вітенка, представників громади, ветеранів спілки та відповідальних структурних підрозділів виконавчого комітету. У результаті зустрічі прийнято рішення про проведення позапланової перевірки за вказаною адресою. Про це повідомив начальник управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю Олег Семків.

За його словами, Держархбудконтроль рекомендував призупинити будь-які роботи на будівельному майданчику до закінчення позапланової перевірки. Наразі, будівельний майданчик зачинений, а техніки немає.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.