В Івано-Франківську підрядник відсудив у міста 450 тисяч гривень через невиконання зобов’язань

Господарський суд Івано-Франківської області виніс три рішення на користь ТОВ «Інженерно-виробничий центр «Європрилад», яке подало до суду на структури міської ради через невиконання зобов’язань за договорами підряду.

Підприємство уклало з Департаментом освіти та науки Івано-Франківської міської ради договір підряду і зобов’язалось виконати роботи з капітального ремонту системи опалення Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів по вул.Академіка Сахарова 36а. Позивач виконав підрядні роботи обумовлені договором на загальну суму 250 тис. грн. В свою чергу відповідач їх прийняв, підписав без жодних зауважень та скріпив печаткою акт приймання виконаних будівельних робіт. Однак доказів сплати вартості виконаних позивачем підрядних робіт відповідач суду не подав. Суд вирішив стягнути з Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради заборговані кошти.

ТОВ «Інженерно-виробничий центр «Європрилад» звернулося до суду з позовом до Івано-Франківського міського центру дитячої та юнацької творчості Івано-Франківської міської ради про стягнення заборгованості в сумі 159 тис. гривень. Підприємство виконало роботи з капітального ремонту системи опалення Івано-Франківського міського центру дитячої та юнацької творчості по вул. Січових Стрільців, 37, однак оплати не дочекалось. Суд вирішив стягнути з Івано-Франківського міського центру дитячої та юнацької творчості Івано-Франківської міської ради заборговані кошти.

ТОВ «Інженерно-виробничий центр «Європрилад» звернулося до суду з позовом до Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради. Замовник уклав з підрядником договір на роботи з капітального ремонту системи опалення дошкільного навчального закладу №14 «Кристалик» по вул.Марійки Підгірянки 21. Підприємство виконало ремонтні роботи на суму 42 тисячі гривень, однак оплати не отримало. Суд вирішив стягнути з Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради заборговані кошти.

Наразі невідомо, чи місто подаватиме апеляційні скарги на ці рішення.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.