На Косівщині відкрили добровільну пожежну команду

23 лютого в селі Хімчині Рожнівської об'єднаної територіальної громади, що на Косівщині відбулося урочисте відкриття добровільної пожежної команди. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС в Івано-Франківській області.

Участь у відкритті новоствореного підрозділу взяли начальник Управління ДСНС України в Івано-Франківській області Володимир Чернецький та працівники Косівського районного відділу обласного Управління ДСНС, заступник голови Івано-Франківської ОДА Дмитро Романюк, перший секретар Посольства Республіки Польща в Україні Аркадіуш Кутек, а також місцева влада, жителі та гості села Хімчин.

«Відтепер гарантувати безпеку мешканців будуть 12 добровольців на пожежному автомобілі. На даний час на території Косівського району, окрім 2 пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС для покращення забезпечення пожежної безпеки в районі додатково створено 6 підрозділів місцевої пожежної охорони: у селах Рожнів та Кобаки Рожнівської обєднаної територіальної громади, селі Космач Космацької обєднаної територіальної громади, селищах Кути, селах Пістинь та Яворів, а також 3 підрозділи добровільної пожежної охорони в селищі Кути та селі Прокурава Космацької ОТГ та в селі Хімчин Рожнівської ОТГ», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.