В Івано-Франківську стартувала виставка художниці Наталі Білик

19 лютого в Івано-Франківську у Центрі сучасного мистецтва відкрилась виставки живопису івано-франківської художниці Наталі Білик «Вершини і глибини».

У галереї будуть представлено 32 полотна створених авторкою переважно впродовж минулого двох років.

Ця серія робіт про матеріальні і духовні аспекти двох векторів – глибини і висоти, їх різних проявів, алегорій та асоціацій.

«Ідеї цих робіт не виникнули за 1 день… ці роботи є моїм нутром , вираженням моїх поглядів і моєї власної філософії» - говорить Наталя Білик.
«Глядачі можуть побачити як пейзажі так і декоративні композиції, в тому числі фігуративні роботи. Окрім філософських тлумачень, ця серія характерна вже впізнаваною пластичною мовою франківської мисткині, з її опрацьованими фактурами, структурованістю та особливим колоритом. Художниця працює в техніці олійного живопису, використовуючи також і авторські техніки, щоб якомога якісніше передати задум в роботі і технічно матеріалізувати ідеї про красу природи , живих створінь, міфічних і духовних істот…», - йдеться у повідомленні ЦСМ.

Експозиція триватиме впродовж трьох тижнів, галерея знаходиться за адресою: Івано-Франківськ, Марійки Підгірянки, 23 (вхід з боку В.Стефаника).

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.