Призначили нового керівника Держгеокадастру в Івано-Франківській області

19 лютого перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка представила колективу головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області новопризначеного керівника Любомира Чорнописького, який переміг під час конкурсу на цю посаду та призначений відновідно до наказу голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

«Вважаю, що керівниками в управліннях Держгеокадастру повинні ставати особистості, які мають профільну освіту, пройшли ті професійні сходинки роботи із земельними питаннями та мають необхідний досвід й знання цієї служби з середини. Переконана, що це саме такий управлінець», - зауважила Марія Савка.

Також посадовець розповіла, що Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру доручені надзвичайно важливі питання напередодні актуальних законодавчих рішень щодо обігу земель сільськогосподарського призначення та відкриття земельного ринку, які ставлять нові пріоритети, над якими потрібно працювати.

За даними декларації, Любомир Чорнописький заробив у 2019 році на посаді у Головному управлінні Держгеокадастру в Івано-Франківській області 171 тисячу гривень. У нього є земельна ділянка площею 8 соток у Коломиї. Житловий будинок площею 246 кв. метрів у с.Королівці Коломийського району записаний на дружину посадовця. У 2019 році Любомир Чорнописький оформив кредит у «Кредобанку» на суму 101 тисяча гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.