Уряд уточнив склад шести прикарпатських ОТГ

12 лютого Кабінет Міністрів прийняв розпорядження про внесення змін до перспективних планів формування територій громад Волинської та Івано-Франківської областей. Про це повідомили в Мінрегіонбуді.

«У перспективному плані Івано-Франківської області уточнили склад Новицької, Рожнятівської, Лисецької, Тисменицької, Єзупільської та Івано-Франківської громад», - йдеться у повідомленні.

Ці зміни дозволять вказаним громадам перейти на прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом, а також отримати субвенцію на розвиток інфраструктури.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.

Згідно з документом, до Рожнятівської ОТГ увійшли: Рожнятівська, Вербівська, Верхньострутинська, Камінська, Нижньострутинська, Петранківська, Рівнянська, Сваричівська громади.

До Єзупільської ОТГ увійшли: Єзупільська, Ганнусівська, Довгівська, Поберезька, Стриганецька громади.

До Лисецької ОТГ увійшли: Лисецька, Посіцька, Радчанська, Старолисецька, Стебниківська громади.

До Тисменицької ОТГ увійшли: Тисменицька, Вільшаницька, Клубовецька, Липівська, Марковецька, Милуванська, Новокривотульська, Пшеничниківська, Рошнівська, Слобідська, Старокривотульська, Хом’яківська, Чорнолізька громади.

До Івано-Франківської ОТГ увійшли: Івано-Франківська, Березівська, Братковецька, Вовчинецька, Добровлянська, Драгомирчанська, Загвіздянська, Колодіївська, Крихівецька, Микитинецька, Підліська, Підлузька, Підпечерівська, Угорницька, Угринівська, Узинська, Хриплинська, Черніївська, Чукалівська.

До Новицької ОТГ увійшли: Новицька, Берлогівська, Добровлянська, Підмихайлівська, Середньоугринівська.