«Рога­тинська ДЕД» перейшла на скорочений робочий тиждень

12 лютого за ініціативи керівництва філії «Рога­тинська ДЕД» відбулася зустріч голови райдержадміністрації Сергія Канюки та голови районної ради Павла Андрусяка з керівником філії Василем Третяком та його заступником Степаном Гензою. Про це повідомили в Галицькій РДА.

«Темою обговорення стала ситуація, яка склалася в даній організації. Як відомо, Рогатинська дорожня експлуатаційна дільниця» ДП «Івано-Франківський» облавтодор забезпечує утримання у належному технічному стані автомобільних доріг державного та місцевого значення, в тому числі і на території Галицького району. Станом на сьогодні через недофінансування галузі дорожники опинилися в складній фінансовій ситуації, що привело до скорочення робочого тижня. Водночас, під загрозою закриття перебувають бази відділень у Галичі та Залукві», - йдеться у повідомленні.

Учасники зустрічі обговорили ряд пропозицій щодо вирішення існуючих проблем та збереження робочих місць і матеріальної бази галицьких дорожників. Вирішено залучити бригаду Рогатинської ДЕД до проведення ремонту доріг у населених пунктах району, з наступним фінансуванням виконаних робіт з коштів районного та бюджетів сільських рад.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.