Зеленський призначив тимчасового голову Івано-Франківської ОДА

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «Про тимчасове виконання обов’язків голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації». Про це повідомили в пресслужбі Глави держави.

«Тимчасово покласти виконання обов’язків голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації на ФЕДОРІВА Віталія Васильовича», - йдеться у документі.

Біографічна довідка.

Федорів Віталій Васильович народився 23 січня 1977 року у селі Братківці Тисменицького району. Освіта: повна вища‚ навчався у Івано-Франківському державному технічному університеті нафти і газу за спеціальностями економіка підприємства, інженер-економіст та магістр державної служби.

Трудову діяльність на державній службі розпочав у 2001 році на посаді провідного економіста відділу планування та аналізу бюджету головного фінансового управління обласної державної адміністрації. Обіймав посади заступника начальника контрольно-ревізійного управління в Івано-Франківській області, заступника начальника Державної фінансової інспекції в Івано-Франківській області.

До цього часу працював заступником директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації – начальником управління ресурсного і кадрового забезпечення‚ моніторингу та супроводу державних програм.

З листопада 2019 року Віталій Федорів працював заступником ОДА.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.