Вартість ремонту ЗОШ №7 збільшилась до 9,5 мільйонів гривень

Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому збільшило кошторис проєкту ремонтно-реставраційних робіти корпусу №1 ЗОШ № 7 на вул. М. Грушевського, 16 в м. Івано-Франківську.

Замовник застосував так звану переговорну процедуру і здійснив додаткову закупівлю в того самого постачальника «з метою уніфікації, стандартизації або забезпечення сумісності з наявними товарами, технологіями, роботами чи послугами, якщо заміна попереднього постачальника (виконавця робіт, надавача послуг) може призвести до несумісності або виникнення проблем технічного характеру, пов’язаних з експлуатацією та обслуговуванням».

«У зв’язку із тим, що роботи виконуються під час навчального процесу та з метою забезпечення більшого доступу до внутрішніх стін підвального поверху, виникла необхідність замінити роботи по влаштування цементації, та бурових паль на технології ін’єктування основ та фундаментів гелеокомпозитами», - йдеться у обгрунтуванні.

ТОВ «Експрес Технології Ін’єктування» (м.Київ) отримало 3,45 млн. гривень на додаткові роботи.

Планується, що роботи завершаться до 1 липня 2020 року.

Зазначимо, що у квітні 2019 року ТОВ «Експрес Технології Ін’єктування» перемогло у тендері на ремонт ЗОШ №7 вартістю 6 млн. гривень.

За даними ЄДРПОУ, засновником ТОВ «Експрес Технології Ін’єктування» є житель Чернівецької області Фрицак Денис Валентинович.