В Івано-Франківську нові платіжки за тепло прийдуть у травні

У ДМП Івано-Франківськтеплокомуненерго прокоментували постанову НКРЕКП «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

«Оприлюднення цієї Постанови викликало неоднозначне ставлення з боку громадськості. Звичайно, ніхто не в захваті від зростання тарифів на централізовану теплову енергію та централізоване гаряче водопостачання, але без реальних, економічно обгрунтованих тарифів жодне комунальне чи будь яке підприємство діяти і існувати собі в збиток не може. Витрати на виробництво теплової енергії, її транспортування і постачання повинні окуповуватися. Від цього нікуди не дітися», - зазначив заступник директора ДМП «ІФТКЕ» з розрахунків та реалізації теплової енергії Ігор Угриновський.

Читайте також: НКРЕКП підвищила тарифи для ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»

Запровадження в дію нових тарифів для розрахунків із споживачами буде здійснюватися:

- за надані послуги постачання теплової енергії та постачання гарячої води категорії споживачів – населення на абонентському обслуговуванню після укладання відповідних договорів після 01.05.2020р.

- за постачання теплової енергії для категорій споживачів населення не на абонентському обслуговуванню бюджетні організації та інші споживачі – з 17.01.2020 р.