В Івано-Франківську буковинців підозрюють у виготовленні фальшивих доларів

Поліцейські Івано-Франківщини розслідують кримінальне провадження щодо підробки та збуту іноземної валюти мешканцями Чернівців. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

«В ході раніше розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст. 199 правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваних у підробці та збуті іноземної валюти (доларів США). Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що учасники групи до якої входили троє мешканців Чернівців, на території Івано-Франківська та області, займалися підробкою та збутом іноземної валюти (доларів США), під приводом продажу комп’ютерної техніки та мобільних телефонів», - йдеться у повідомленні.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисників правоохоронці виявили та вилучили іноземну валюту, мобільні телефони та картки мобільних операторів, які зловмисники використовували під час злочинної діяльності.

Зловмисникам слідчі повідомили про підозру у скоєнні вказаних злочинів. Наразі вирішується питання щодо обрання судом міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.