«Прикарпаття» розпочало підготовку до сезону

20 січня івано-франківське «Прикарпаття» розпочало підготовку до весняної частини сезону. Про це повідомили в пресслужбі МФК «Прикарпаття».

Футболісти пройшли медичний огляд і вирушили до Яремчі на перший навчально-тренувальний збір, що триватиме до кінця місяця. Другий збір пройде в Івано-Франківську і триватиме фактично весь лютий. Окрім тренувань на штучному майданчику «Хет-трик Арени», «Прикарпаття» зіграє на домашньому «Кубку міського голови-2020», а також проведе декілька товариських матчів. У цей період будуть переглядатися потенційні новачки команди, після чого сформується список футболістів, які продовжать підготовку на завершальному зборі.

Читайте також: Ярослав Конкольняк припинив контракт з «Прикарпаттям»

Заключний третій збір «Прикарпаття» проведе з 28 лютого по 13 березня у Туреччині, де заплановано чотири контрольні поєдинки із зарубіжними та українськими командами. Після повернення додому івано-франківці завершать підготовку до старту весняної частини сезону. Виїзний матч 20-го туру чемпіонату Першої ліги з «Миколаєвом» відбудеться 22 березня.