В Івано-Франківську готуються до Водохреща

19 січня в Івано-Франківську відзначатимуть велике християнське свято Богоявлення Господнього. Про це повідомили в Івано-Франківській міській раді.

«Зараз міська влада здійснює заходи з підготовки трьох місць для організованого святкування, а саме: на березі річки Бистриця Надвірнянська (позаду ресторану «Легенда» на вулиці Володимира Івасюка), на березі річки Бистриця Солотвинська (позаду ресторану металобази на вулиці Пасічній) та на березі центрального міського озера», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, здійснюється водолазне обстеження водойм, у трьох місцях встановлюють окремі пункти обігріву, буде організовано роздачу теплого чаю та рибної юшки.

Так, у неділю, 19 січня 2020, о 10.30 год. на березі річки Бистриця Надвірнянська (позаду ресторану «Легенда» на вулиці Володимира Івасюка) відбудеться урочисте освячення води.

Також в цей день, о 12.00 год. на площі Ринок відбудеться загальноміське урочисте освячення води за участю представників духовенства традиційних християнських конфесій.